VÅRA MICROCEMENT PRODUKTER

DESIGNCEMENT MICROCEMENT

Vi på designcement arbetar endast med produkter av högsta kvalitet. Tillsammans med tillverkarna utvecklar vi produkter anpassade för de höga Skandinaviska kraven på design och kvalitet. För vår och kundens trygghet säljer vi endast vår microcement till företag som har gått en kurs med oss eller tillverkarna av våra produkter. På så vis gör vi vad vi kan för att resultaten ska bli så som vi och våra kunder önskar.

FORCRETE MICROCEMENT

Forcrete är en mycket exklusiv microcement med unika egenskaper. Det är den hårdaste och mest slitstarka microcementen på marknaden. Forcrete kan även poleras likt polerad betong eller läggas med mer struktur än traditionell microcement. En helt unik microcement.

forcrete-microcement-golv

LUNA MICROCEMENT

Luna-Plaster är en miljövänlig dekorativ microcement för väggar. Den kan endast appliceras på väggar och finns i varianterna Rockplaster och Earthplaster.

Microcement på väggar i offentlig miljö

STANDARD MICROCEMENT

Detta är vår populäraste och mest använda microcement. Dess mångsidighet erbjuder ett brett utbud av ytbehandlingar, strukturer och oändligt med färger.  Kan användas på så gott som alla ytor inomhus och ett flertal utomhus. 

Användningsområde tab slide väggar pic 1 min

NATURE MICROCEMENT

Nature är en hybrid produkt av microcement och tadelakt. Vi behåller hårdheten från kalken i tadelakten men tar med oss den unika flexibiliteten och användarvänligheten från microcement. Nature Microcement finns i flera strukturer, färger och ytbehandlingar.

Nature microcement 3

ATLANTIC MICROCEMENT

Atlantic Aquaciment är en två-komponents microcement utvecklad för pooler, bastu och ytor med tillskjutande fukt. Utöver att den används i pooler och bastu är det en populär produkt utomhus. I pooler kan den endast fås i vitt eller råvitt, på övriga ytor kan den fås i valfri färg och finish.

Aquaciment_exterior_pool_och_fasad

PURE METAL

Pure Metal är en två-komponents metallisk produkt med otroliga möjligheter. Med denna produkt man skapa unika ytor med autentisk struktur och look av corten/järn, mässing, brons, koppar eller alumium. Varför inte göra en logga, schablon eller något annat spännande? Beroende på val av produkt kan denna poleras och/eller oxideras för att nå din unika finish

Pure Mettal Copper 1

CLASSIC METAL

Classic Metal är en färdigblandad metallisk “färg” som används för att skapa unika metallytor. Tillskillnad från pure metal kan man inte polera produkten då den innehåller mindre metall. Finns i Järn fin/grov, mässing, koppar och brons.

Classic Mettal Hierro 003 AO

ELITE METAL

Elite metall är en metallisk färg som kan fås i flera olika effekter och utseende. Glansigt eller glittrigt? Brons, guld och silver är några av våra alternativ från elite kollektionen. 

Elite-Metall-Guld-Glitter