Våra MICROCEMENT produktER

Designcement microcement

Vi på designcement arbetar med några av de största tillverkarna av designbeläggningar i världen. Tillsammans med tillverkarna utvecklar vi produkter anpassade för de höga Skandinaviska kraven på design och kvalitet. Vi har produkter som passar så gott som alla typer av projekt, från det lilla “gör det själv projektet” till den stora gallerian.

STANDARD MICROCEMENT

Detta är vår populäraste och mest använda microcement. Dess mångsidighet erbjuder ett brett utbud av ytbehandlingar, strukturer och oändligt med färger.  Kan användas på så gott som alla ytor inomhus och ett flertal utomhus. 

Användningsområde tab slide väggar pic 1 min scaled

Forcrete Microcement

Forcrete är en mycket exklusiv microcement med unika egenskaper. Det är den hårdaste och mest slitstarka microcementen på marknaden. Forcrete kan även poleras likt polerad betong eller läggas med mer struktur än traditionell microcement. En helt unik microcement.

forcrete-microcement-golv

NATURE Microcement

Nature är en hybrid produkt av microcement och tadelakt. Vi behåller hårdheten från kalken i tadelakten men tar med oss den unika flexibiliteten och användarvänligheten från microcement. Nature Microcement finns i flera strukturer, färger och ytbehandlingar.

 

Nature microcement 3

Designcrete Microcement

Skandinavisk microcement utvecklad av oss på Designcement. Tillsammans med en ledande tillverkare av höghållfast betong har vi tagit fram en otroligt användarvänlig och hård microcement. Designcrete Microcement läggs endast i 2-3 lager varav 1-2 kan rollas på. Dess användarvänlighet gör den optimal för personer utan tidigare erfarenhet eller projekt som måste blir färdiga snabbt.

Designcrete-paket

ATLANTIC Microcement

Atlantic Aquaciment är en två-komponents microcement utvecklad för pooler, bastu och ytor med tillskjutande fukt. Utöver att den används i pooler och bastu är det en populär produkt utomhus. I pooler kan den endast fås i vitt eller råvitt, på övriga ytor kan den fås i valfri färg och finish.

 

Aquaciment_exterior_pool_och_fasad

PURE METAL

Pure Metal är en två-komponents metallisk produkt med otroliga möjligheter. Med denna produkt man skapa unika ytor med autentisk struktur och look av corten/järn, mässing, brons, koppar eller alumium. Varför inte göra en logga, schablon eller något annat spännande? Beroende på val av produkt kan denna poleras och/eller oxideras för att nå din unika finish.

Pure Mettal Copper 1

CLASSIC METAL

Classic Metal är en färdigblandad metallisk “färg” som används för att skapa unika metallytor. Tillskillnad från pure metal kan man inte polera produkten då den innehåller mindre metall. Finns i Järn fin/grov, mässing, koppar och brons.

Classic Mettal Hierro 003 AO

ELITE METAL

Elite metall är en metallisk färg som kan fås i flera olika effekter och utseende. Glansigt eller glittrigt? Brons, guld och silver är några av våra alternativ från elite kollektionen. 

Elite-Metall-Guld-Glitter
designcement 100x100 1

Höstbruksvägen 12d | 226 60 Lund, Sweden | Tel: 010-3447470 | info@designcement.se
© Copyright 2022 Design Cement Concrete Ideas. All Rights Reserved. Org nr: 559159-1952 .
Köpvillkor
Integritetspolicy

En hemsida driftad av Head of Search