Microcement kök – stilrent och praktiskt

Använd Microcement i kök för en stilren och praktisk lösning. Det passar utmärkt om du ska bygga ett helt nytt kök men också för att fräscha upp ditt gamla kök. Microcement kök kan nämligen appliceras direkt på ett befintligt material och bygger endast 2-3 mm högt. Det är också mycket slitstarkt och vattenresistent efter rätt försegling vilket gör det perfekt till köket. Det går även att använda Microcement på olika områden av köket. Allt från golvet och väggarna till bänkskivan och köksön. Allt efter dina speciella önskemål. Kika in på vår inspirationssida för att se hur våra andra kunder har använt sig av microcement i kök.

Microcement kök färger och finish

För Microcement kök har vi många olika alternativ av färger och finishes. Vi erbjuder Microcement i över 40 olika färger och efter dina önskemål kan vi även blanda fler. Välj bland jordnära färger, neutrala toner och mer färgstarka alternativ. När du valt färg kan du även genom textur och tätskikt ytterligare anpassa ytan efter din smak. Välj bland blank, satin, matt och supermatt beroende på önskat resultat. Se mer under färger & finish eller besök ett av våra showrooms i Lund och Stockholm.

Microcement kök hos Designcement

  Microcement kök är alltså ett mycket bra alternativ för dig som vill ha ett modernt, slitstarkt och snyggt kök. Vi på Designcement applicerar, distribuerar och utbildar även andra företag inom microcement. Vi har det största nätverket av applicerare i hela Sverige med över 100 applicerare över hela landet. Därmed kan vi också ta oss an alla projekt som du kan tänkas ha. Vi använder oss av microcement från Topciment som är ett spanskt företag med mycket hög kvalite. De tillverkar alla produkter själva, helt organiskt och vattenbaserat. Eftersom vi kan garantera våra kunder så hög kvalite erbjuder vi också 10 års garanti! Om du vill veta mer om priset på microcement kan du få en gratis offert på bara 2 min nedan.

  designcement 100x100 1

  Höstbruksvägen 12d | 226 60 Lund, Sweden | Tel: 010-3447470 | info@designcement.se
  © Copyright 2022 Design Cement Concrete Ideas. All Rights Reserved. Org nr: 559159-1952 .
  Köpvillkor
  Integritetspolicy

  En hemsida driftad av Head of Search