OM OSS

Vi på Designcement har Sveriges största nätverk av certifierade applicerare. Vi har över 500 certifierade partners, från Ystad i söder till Luleå i norr. Tack vare vårt stora nätverk kan vi eller någon av våra partners utföra jobb i alla storlekar i nästan hela landet.
Vi applicerar, distribuerar och utbildar företag i hela Sverige inom microcement. Vi har ett stort fokus på att ständigt utveckla produkten, våra applicerare och oss själva. Vi använder oss endast av produkter av högsta kvalitet från några av världens ledande tillverkare av microcement och höghållfast betong.

Vi har länge arbetat med det erkända märket Topciment från Spanien, de är en av världens ledande tillverkare av microcement. Efter flera års testande av olika microcementer har vi nu även tagit in Forcrete, marknadens hårdaste microcement. Vi har även tagit fram en mer användarvänlig produkt anpassad för att med små medel skapa stora förändringar, en snabbare och mer tidseffektiv cement.

Microcementen är ett material som inte påminner om något “traditionellt” byggmaterial. För att ge våra kunder det de önskar säljer vi därför endast vår 2-komponents cement microcement till företag som gått en kurs tillsammans med oss och/eller vår leverantör. På så vis hoppas vi även att vi får bort oseriösa aktörer på marknaden. Vi är mycket måna om att hålla hög kvalitet, inte bara på våra produkter utan även på vår service och kundkontakt. Allt för att du som kund ska känna dig trygg genom hela ditt projekt när du väljer att anlita oss på Designcement.

/Tomas 

karta 2

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM!

 DESIGNCEMENT SYD AB

Höstbruksvägen 12d

22660 Lund

Telefon:

Gäller ditt ärende ett jobb du vill ha utfört? För snabbast hantering kontakta en av våra partners direkt. Din lokala applicerare hittar ni under ”hitta-applicerare” ovan. Hittar du ingen partner på din ort? Skicka då ett mail till någon av mailen nedan så hjälper vi dig snabbast därifrån.

Är du arkitekt, byggledare har frågor om kurser?

Kontakta- Tomas Martinsson: 010-3447470

E-mail:

Frågor om applicerare, partners, priser mm. –
info@designcement.se

Frågor om samarbete, kurser, större projekt mm. –
Tomas.Martinsson@designcement.se

 

KONTAKT