OM OSS

Vi på Designcement har Sveriges största nätverk av certifierade applicerare. Vi har över 100 partners, från Ystad i söder till Luleå i norr. Tack vare vårt stora nätverk kan vi eller någon av våra partners utföra jobb i alla storlekar i nästan hela landet.

Vi applicerar, distribuerar och utbildar företag i hela Sverige inom microcement. Vi har ett stort fokus på att ständigt utveckla produkten, våra applicerare och oss själva. Vi använder oss av produkter från det erkända märket Topciment från Spanien, de är ett av världens ledande tillverkare av microcement. Topciment producerar alla sina produkter själv, inga mellanhänder. På så vis kan de garantera att alla deras produkter håller högsta kvalitet, samtliga produkter är organiska och vattenbaserade.

Microcementen är ett material som inte påminner om något “traditionellt” byggmaterial. För att ge våra kunder det de önskar säljer vi därför endast vår microcement till företag som gått en kurs tillsammans med oss och/eller vår leverantör. På så vis hoppas vi även att vi får bort oseriösa aktörer på marknaden. Vi är mycket måna om att hålla hög kvalitet, inte bara på våra produkter utan även på vår service och kundkontakt. Allt för att du som kund ska känna dig trygg genom hela ditt projekt när du väljer att anlita oss på Designcement.

Vill du ha hög kvalitet på ditt projekt? Kontakta Designcement

/Tomas

 

 

Designcement Syd AB

 

Address:

Vadmöllevägen 19 . 244 91 Kävlinge . Sweden

 

Telefon: 010-3447470 

 

Kontakta oss

Vi svarar mer än gärna på diverse frågor, men läs gärna igenom våra “vanliga frågor” där du hittar de flesta svaren.

För att eventuellt kunna hjälpa dig att komma i kontakt med en partner på din ort
För vanliga frågor, använd gärna chatten. Mer information om ert projekt gör det lättare och snabbare för oss att hjälpa er
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Lägg till bild, ritningar eller andra dokument om det finns

Vadmöllevägen 19 | 244 91 Kävlinge, Sweden | Tel: 010-3447470 | info@designcement.se
© Copyright 2019 Design Cement Concrete Ideas. All Rights Reserved. En hemsida av Capace Media.