OM OSS

Vi på Designcement har Sveriges största nätverk av certifierade applicerare. Vi har över 400 certifierade partners, från Ystad i söder till Luleå i norr. Tack vare vårt stora nätverk kan vi eller någon av våra partners utföra jobb i alla storlekar i nästan hela landet.

Vi applicerar, distribuerar och utbildar företag i hela Sverige inom microcement. Vi har ett stort fokus på att ständigt utveckla produkten, våra applicerare och oss själva. Vi oss endast av produkter av högsta kvalitet från några av världens ledande tillverkare av microcement och höghållfast betong.

Vi har länge arbetat med det erkända märket Topciment från Spanien, de är ett av världens ledande tillverkare av microcement. Topciment producerar alla sina produkter själv, inga mellanhänder. På så vis kan de garantera att alla deras produkter håller högsta kvalitet, samtliga produkter är organiska och vattenbaserade.

Vi har även tagit fram en mer användarvänlig produkt anpassad för det skandinaviska klimatet och höga krav på kvalitet. Denna har vi utvecklat tillsammans med en Skandinaviskt tillverkare av höghållfast betong. En snabbare och enklare produkt att applicera.

Microcementen är ett material som inte påminner om något “traditionellt” byggmaterial. För att ge våra kunder det de önskar säljer vi därför endast vår 2-komponents cement microcement till företag som gått en kurs tillsammans med oss och/eller vår leverantör. På så vis hoppas vi även att vi får bort oseriösa aktörer på marknaden. Vi är mycket måna om att hålla hög kvalitet, inte bara på våra produkter utan även på vår service och kundkontakt. Allt för att du som kund ska känna dig trygg genom hela ditt projekt när du väljer att anlita oss på Designcement.

/Tomas

 

karta 2
Designcement Syd AB

 

Address:

Höstbruksvägen 12d

22660 Lund

 

Telefon:

Gäller ditt ärende ett jobb du vill ha utfört? För snabbast hantering kontakta en av våra partners direkt. Din lokala applicerare hittar ni under ”hitta-applicerare” ovan. Hittar du ingen partner på din ort? Skicka då ett mail till någon av mailen nedan så hjälper vi dig snabbast därifrån.

Är du arkitekt, byggledare har frågor om kurser?

Kontakta- Tomas Martinsson: 010-3447470  

E-mail:

Frågor om applicerare, partners, priser mm. –
info@designcement.se

Frågor om samarbete, kurser, större projekt mm. –
Tomas.Martinsson@designcement.se

Kontakt
 
För att eventuellt kunna hjälpa dig att komma i kontakt med en partner på din ort
För vanliga frågor, använd gärna chatten. Mer information om ert projekt gör det lättare och snabbare för oss att hjälpa er

 

designcement 100x100 1

Höstbruksvägen 12d | 226 60 Lund, Sweden | Tel: 010-3447470 | info@designcement.se
© Copyright 2022 Design Cement Concrete Ideas. All Rights Reserved. Org nr: 559159-1952 .
Köpvillkor
Integritetspolicy

En hemsida driftad av Head of Search