MICROCEMENT ESKILSTUNA

Microcement Eskilstuna

Utforska Designcements Ledande Lösningar

Designcement är en ledande aktör inom microcement i Eskilstuna. Inom vårt nätverk av certifierade applicerare finner ni de mest erfarna och framstående företagen. Med vår användarvänliga karta kan ni enkelt lokalisera microcementpartners i Eskilstuna och andra städer i Sverige. Vi erbjuder också utbildningar för företag över hela landet och är en auktoritet inom microcement i Sverige. Genom att kontakta våra certifierade partners i Eskilstuna får ni omfattande hjälp med ert microcementprojekt, inklusive prover och priser. Läs mer om våra microcementprodukter under “Våra Produkter” eller hitta specifik information för olika användningsområden i menyn.

Microcementen, med sitt breda utbud av intryck, strukturer och färger, har vunnit mark i Stockholm och växer nu snabbt även i Eskilstuna. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna av microcement och säljer endast våra produkter till företag som har genomgått vår utbildning. För att hitta de bästa produkterna och applicerarna i Eskilstuna, använd vår karta.

Det är viktigt att notera att alla microcementprodukter skiljer sig åt. Därför rekommenderar Designcement starkt att ni ser större prover innan ni påbörjar ett projekt. Vi uppmanar våra kunder att känna och jämföra våra olika microcementprodukter samt andra märken för att kunna fatta rätt beslut. Det är det enda sättet att uppleva och bedöma produkternas styrka. Vi har allt från en traditionell och lite billigare microcement till den hårdaste microcementen på marknaden, Forcrete. Beroende på användningsområde kan den ena passa bättre än den andra. Designcement har en microcement för alla smaker.

Erfarna och Certifierade Microcement Företag i Eskilstuna

Vi har utbildat över 500 företag runt om i landet, och endast de mest aktiva företagen presenteras på vår hemsida. När företag väljer produkter för sina projekt ställer de höga krav på kvalitet och pålitlighet. Det är ingen tillfällighet att många väljer Designcement med sitt breda urval av högkvalitativ microcement. När du söker efter kvalificerade hantverkare för ditt microcementprojekt, välj en med gedigen erfarenhet och referenser inom microcement – det hittar ni hos oss. Med Designcement får ni inte bara tillgång till premiumprodukter utan också till pålitliga och erfarna hantverkare som kan förverkliga era visioner i Eskilstuna och dess omgivningar.

5 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR EN RENOVERING MED MICROCEMENT ÄR ETT SMART VAL:

  1. Tidseffektiv: En mikrocementrenovering tar vanligtvis 5-8 dagar att fullborda, vilket är avsevärt kortare än den tid det tar för en omfattande renovering av ett badrum.
  2. Ekonomiskt Smart: Genom att applicera mikrocement på befintliga ytor, såsom kakel eller klinker, undviker man kostnaderna för att riva och återuppbygga från grunden, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ.
  3. Miljöhänsyn: Genom att behålla den befintliga strukturen och lägga till ett nytt lager mikrocement istället för att riva ut fullt fungerande material, tar man hänsyn till miljön och främjar hållbarhet.
  4. Underhåll: Mikrocement skapar en foglös yta som är lätt att underhålla och som inte drar till sig smuts på samma sätt som kakel och klinker där smuts ofta fastnar i fogarna.
  5. Tidlös Design: Med mikrocement kan man skapa ytor med olika strukturer, känslor och färger, vilket möjliggör skapandet av en unik och personlig yta som passar ens hem och personliga stil. Dessutom ger resultatet en tidlös känsla som förblir aktuell över tiden.
Microcement-malmo

VAD ÄR MICROCEMENT?

Microcement har blivit en eftertraktad byggkomponent med varierande strukturer, färger och estetiska uttryck. Traditionellt sett består microcement av en kompositbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser och mineralpigment. Några av de använda termerna för detta material inkluderar Designcement, microbetong och microtopping. En betydande fördel med microcement är dess tunna tjocklek på endast 2-3 mm, vilket möjliggör användning utan att påverka konstruktionen eller befintliga lister och dörrar.

Vid val av microcement är det viktigt att notera att det inte representerar ett specifikt varumärke utan snarare en kategori av byggmaterial. Det finns betydande skillnader i utseende, egenskaper och kvalitet mellan olika varianter av microcement. Vi står till ditt förfogande för att guida dig och hjälpa dig att välja den optimala typen för dina specifika behov.

För dem som söker en traditionell microcement med etablerad närvaro på marknaden är Standard ett utmärkt val. För de som eftersträvar den mest robusta och tåliga microcementen, som kräver minimalt underhåll, rekommenderas Forcrete.

Vi undviker användningen av färdigblandade varianter av microcement eftersom dessa ofta är baserade på plaster med tillsatser av mineraler. Enligt vår erfarenhet kan detta ge en plastigare estetik. Vi anser dock att det är upp till var och en att bilda sin egen åsikt, och efter en jämförelse tror vi att ni kommer att dela vår uppfattning.

HUR ANVÄNDS MICROCEMENT?
Microcement i köket 

Microcement är ofta det föredragna valet för köksgolv på grund av dess foglösa och lättskötta yta, vilket gör den idealisk för detta område. Att använda microcement på bänkskivor kan dock vara en kostsam lösning, särskilt om bänkskivan är mindre eller om hantverkaren har andra pågående projekt som kan påverka priset. Om bänkskivan däremot är längre och saknar skarvar, samt kombineras med ett matchande stänkskydd eller golv, kan det skapa en imponerande visuell effekt.

För att säkerställa högsta möjliga hållbarhet på bänkskivor och stänkskydd rekommenderar vi användning av Forcrete. När det gäller golv fungerar alla våra produkter lika bra.

Läs gärna mer om våra rekommenderade produkter för kök!

Microcement på golv 

Utforska fördelarna med att välja microcement vid golvrenoveringar. Skapa imponerande, sömlösa ytor som ger en modern och enhetlig estetik samtidigt som de erbjuder hållbarhet och lång livslängd. Dessutom är den foglösa ytan lätt att underhålla.

Vi har ett brett utbud av produkter som lämpar sig väl för golvrenoveringar. Era specifika förutsättningar och preferenser kommer att påverka vilken som passar bäst för er. För de som söker den karakteristiska känslan av ett polerat betonggolv rekommenderar vi Trowel X från Forcrete – den enda microcementen som kan återge detta unika utseende.

Lär dig mer om våra rekommenderade produkter för golv och hitta den perfekta lösningen för ditt golv!

Microcement möbler

Microcement på möbler utgör en högst fördelaktig och hållbar lösning, särskilt ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv. I en tid när fokus på återbruk ökar, kan en renovering av en tråkig och åldrad möbel till ett nytt och stilrent microcementbord vara en utmärkt lösning. Möbelrenovering kan ofta vara kostsam, särskilt på grund av möblernas mindre storlek och komplexa vinklar. För att göra det både kostnadseffektivt och miljövänligt krävs oftast en något större volym. Denna metod används ofta inom hotell, restauranger eller andra sammanhang där flera möbler kan renoveras samtidigt. Platsbyggda garderober eller möbler med microcement ger en stilren estetik men kan vara mycket tidskrävande att tillverka.

Microcement i badrum

Microcement är ett utmärkt val vid renovering av badrum, då det kan appliceras direkt på befintliga ytor som kakel, klinker eller plastmatta. Även om det är möjligt att använda microcement vid en totalrenovering från grunden, kommer inte den ekonomiska fördelen med microcement till sin fulla rätt. Trots detta är en badrumsrenovering med microcement den mest kostnadseffektiva lösningen för att förvandla ett tråkigt badrum till att se nytt och fräscht ut. För att använda microcement vid badrumsrenovering är det viktigt att det befintliga badrummet är i god skick om man inte planerar en total ombyggnad. Valet av microcementtyp bör baseras på hur det kommer användas, önskat utseende samt vilka krav man har på skötsel och underhåll.

Utforska våra rekommenderade produkter för badrum och hitta den perfekta lösningen för din badrumsrenovering!

VÅRA CERTIFIERADE PARTNERS

Designcement är det optimala valet när du letar efter en certifierad microcementapplicerare i Eskilstuna och dess omgivningar. Vi har ett omfattande nätverk av välutbildade företag spridda över hela Sverige och är beredda att ta oss an projekt av varierande omfattning. För att hitta en applicerare i Eskilstuna kan du använda vår interaktiva karta eller besöka vår sida “Hitta applicerare“. Observera att alla applicerare som listas på vår webbplats är aktivt involverade med vår microcement och har gått igenom våra certifieringskurser. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information om microcement, provtagning eller projekt i Eskilstuna, Västerås, Stockholm eller någon annanstans i Sverige.

FRÅGOR? HÖR AV DIG!

Har ni några funderingar eller frågor? Låt oss hjälpa er!

FRI OFFERTFÖRFRÅG AN

Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan.
Vi på Designcement hjälper dig!

MICROCEMENT AV HÖGSTA KVALITET

MICROCEMENT ESKILSTUNA

Microcement blir alltmer efterfrågat vid renovering och nybyggnation i Eskilstuna, särskilt som ett alternativ till konventionella material som betonggolv, kakel och klinker. Användningsområdena sträcker sig från badrumsrenoveringar till skarvlösa golv och till och med stora bänkskivor. Microcementen skapar en exklusiv yta som är både lättskött och underhållsfri, med sin skarvlösa finish som förhindrar smutsansamling. Vi erbjuder en imponerande samling av de främsta varumärkena, vilket möjliggör skapandet av unika betongytor i önskade färger och med olika ytbehandlingar. Beroende på materialval och appliceringsmetod kan du uppnå allt från släta till grova texturer. Våra produkter är användarvänliga och möjliggör snabb, hållbar applicering.

VILKET MATERIAL SKA JAG ANVÄNDA?

Det kan vara utmanande att välja rätt märke eller produkt när det gäller microcement. Vi försöker ge en kort översikt över de olika alternativen nedan för att underlätta ditt val. Om du inte vill läsa mer men ändå vill utforska alla möjligheter med microcement rekommenderar vi att du kontaktar ett av våra microcementföretag i Eskilstuna-regionen. Dessa företag kan assistera med prover, priser, showroom och mer, och hjälpa dig att skapa unika ytor för ditt hem eller företag.

Beroende på det valda materialet kan du uppnå allt från en slät yta till en strukturerad yta med grovhet. Vid applicering av microcement kan du också välja önskad färg och ytbehandlingsmetod för att skapa din drömfinish. Resultatet påverkas av flera faktorer, inklusive hantverkarens skicklighet, temperatur och fuktighet. Med Trowel X från Forcrete kan du åstadkomma känslan av en mer obehandlad yta samt en polerad betongyta, något som ingen annan microcement kan erbjuda.

För en microcement med högsta möjliga hårdhet och motståndskraft mot vatten och annan slitage, välj Forcrete. Forcrete ger en naturlig och obehandlad yta som kan färgas efter valfri RAL-kod. Skapa polerade betonggolv utan de negativa aspekterna som följer med ett traditionellt polerat betonggolv.

Topciments produkter är ett utmärkt val för högkvalitativ traditionell microcement till ett förmånligt pris. Topciment erbjuder en bred variation av strukturer, färger och material, inklusive tadelakt och microcement i Nature samt Atlantic för pooler och Classic metall för rostväggar.

Om du vill se dessa produkter i Eskilstuna eller på din ort, vänligen kontakta någon av våra samarbetspartners och besök vårt eller deras showroom.

MICROCEMENT FÖR PROFFS

Designcement erbjuder professionella tvåkomponentsprodukter för microcementapplicering till certifierade hantverkare i Eskilstuna och övriga Sverige. Vi har ett omfattande nätverk av certifierade applicerare för att säkerställa högsta kvalitet på det slutliga resultatet. För att undvika felaktigheter i hanteringen är det av stor vikt att använda rätt produkt och följa korrekt appliceringsteknik.

Vi framhäver vikten av att visa större prover eller ett showroom för att undvika missförstånd gällande färg och struktur. För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att välja rätt applicerare och säkerställa överensstämmelse om projektdetaljerna.

Vårt sortiment omfattar flera produkter för microcementapplicering, inklusive den hårdaste microcementen Forcrete, den traditionella microcementen Topciment, en hybrid av tadelakt och microcement kallad “Topciment Nature”, metallic microcement med mera.

Vårt team står redo att hjälpa dig med microcementapplicering i Eskilstuna och resten av Sverige. Det är avgörande att välja rätt företag och material för att undvika problem. Kontakta oss för mer information om våra produkter och applicerare.

Kort om Eskilstuna

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde 69 816 personer den 31 december 2018, vilket utgjorde cirka 66 procent av Eskilstuna kommuns då 105 924 invånare.

Betong badrum slide pic 2 768x1024 1