MICROCEMENT GÖTEBORG

MICROCEMENT GÖTEBORG

Letar du efter Microcement i Göteborg? Designcement är experter på microcement och har utbildat ett antal certifierade applicerare i Göteborg och Göteborgssregionen och i övriga Sverige. Med hjälp av vår användarvänliga karta kan du enkelt söka efter microcement i Centrala Göteborg eller i ditt specifika område. Vi erbjuder utbildningar för företag över hela landet och är ledande i Sverige inom microcement. Kontakta våra certifierade partners så visar de er prover och hjälper kunden med sitt microcement projekt. Du kan även läsa mer om våra olika microcement-produkter under “Våra Produkter” eller hitta specifik information för ditt användningsområde i menyn.

Göteborg ligger långt fram när det gäller trender, design och inredning. Därför är det inte förvånande att microcement har fått starkt fäste här och växer snabbt. Söker du efter ett hårt material som passar i de flesta typer av miljöer? Kontakta någon av våra partners så hjälper de dig vidare med priser, prover och mer.

Vi vill poängtera att all microcement inte är likadan. Vi rekommenderar starkt att man ser stora prover inför ett projekt, för att kunna känna och jämföra produkterna. Vi erbjuder allt från en snabb och därmed lite billigare microcement som vi kallar Designcrete, till den hårdaste och mest slitstarka micrcementen Forcrete. Beroende på användningsområde kanske den ena passar bättre än den andra. Vi har en microcement för alla smaker.

Vi uppmanar dig att jämföra våra produkter med konkurrenternas, vi är säkra på att du kommer se och känna skillnaden på våra och andras produkter.

Med våra ca 500 utbildade företag har vi på Designcement Sveriges främsta nätverk av certifierade applicerare. Våra möjligheter att ta på oss projekt i alla storlekar och över hela landet är därför stora. Ta gärna kontakt med oss för att veta mer om Designcement eller för att nå din applicerare av microcement i Göteborg.

5 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR EN RENOVERING MED MICROCEMENT KAN VARA ETT SMART VAL:

  1. Tidsbesparing: En microcementrenovering tar vanligtvis bara 5-8 dagar att genomföra, vilket är betydligt kortare än en omfattande badrumsrenovering.
  2. Kostnadseffektivitet: Genom att applicera microcement på befintliga ytor, såsom kakel eller klinker, slipper man kostnaderna för rivning och återuppbyggnad från grunden, vilket gör det till ett mycket prisvärt alternativ.
  3. Miljöhänsyn: Istället för att riva ut och kasta fullt fungerande material, bevarar man den befintliga strukturen och lägger bara på ett nytt ytskikt av microcement.
  4. Enkel skötsel: Ytor med microcement ger en foglös och enkel att sköta yta, vilket är ett stort plus jämfört med kakel och klinker där smutsen fastnar i fogarna och snabbt ger ett smutsigt intryck.
  5. Tidlösa resultat: Med microcement kan man skapa ytor med olika strukturer, känslor och färger, vilket ger möjlighet att skapa en unik och personlig yta som passar ens hem och personliga stil.
microcement-göteborg

VAD ÄR MICROCEMENT?

Microcement är ett mycket populärt byggmaterial som finns i olika strukturer, färger och utseenden. Traditionellt består microcement av en kompositbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser och mineralpigment. Olika namn som används för microcement är designcement, microbetong eller microtopping. En fördel med detta material är dess tunna tjocklek på endast 2-3 mm, vilket gör att det inte påverkar konstruktionen och befintliga lister och dörrar.

När du väljer en typ av microcement är det viktigt att tänka på att det inte är ett märke utan ett byggmaterial. Det finns betydande skillnader i utseende, egenskaper och kvalitet mellan olika typer av microcement. Vi hjälper dig gärna att välja rätt typ för dina behov.

Om du vill ha en traditionell microcement som har funnits på marknaden länge, väljer du Standard. Vill du ha den hårdaste och mest tåliga microcementen som kräver mindre underhåll, välj då Forcrete. Om du har en målad yta eller ett flytspacklat golv som du vill ge en ny finish till på ett snabbt och prisvärt sätt, är Designcrete ett utmärkt alternativ.

Vi använder aldrig färdigblandad microcement då dessa typerna är baserade på plaster med tillsatser av mineraler. Detta ger enligt oss ett plastigare utseende. Det är inte upp till oss att bestämma vad ni ska tycka, efter att ha jämfört tror vi att ni kommer hålla med oss.

HITTA EN CERTIFIERAD MICROCEMENT-APPLICERARE I GÖTEBORG MED DESIGNCEMENT.

Vi har det största nätverket av utbildade företag i Sverige, vilket gör oss kapabla att ta på oss projekt av alla storlekar, över hela landet. För att hitta en aktiv microcement-läggare i Göteborg, använd kartan på denna sidan eller besök “Hitta applicerare“. Observera att alla applicerare på vår hemsida är aktiva med vår microcement och har genomgått våra certifieringskurser. Kontakta oss för mer information om microcement, prover och projekt i Göteborg med omnejd.

FRÅGOR? HÖR AV DIG!

Har ni några funderingar eller frågor? Låt oss hjälpa er!

FRI OFFERTFÖRFRÅG AN

Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan.
Vi på Designcement hjälper dig!

HUR ANVÄNDS MICROCEMENT?

Microcement i köket 

Mikrocement är vanligtvis ett populärt val för köksgolv. Ytan är foglös och lättskött, vilket gör den idealisk för denna typ av yta. Om man väljer att använda mikrocement på bänkskivor kan det dock bli en dyr lösning, särskilt om man har en mindre bänkskiva eller om hantverkaren har andra projekt samtidigt som kan påverka priset. Men om man har en längre bänkskiva utan skarvar och kombinerar den med ett matchande stänkskydd eller golv, kan det skapa en imponerande effekt.

För att uppnå bästa slitstyrka på bänkskivor och stänkskydd rekommenderar vi att använda Forcrete. När det gäller golv fungerar alla våra produkter lika bra.

Läs gärna mer om våra rekommenderade produkter för kök!

Microcement på golv 

Upptäck fördelarna med att använda microcement när det är dags att renovera golvet. Skapa stora skarvlösa ytor som ger ett modernt och enhetligt intryck samtidigt som det är hållbart och har en lång livslängd. Dessutom är den foglösa ytan lätt att rengöra.

Vi erbjuder flera produkter som fungerar bra på golv, men olika förutsättningar och smaker avgör vilken som är den bästa för er. För den som vill ha känslan av ett polerat betonggolv rekommenderar vi Trowel X från Forcrete – den enda microcementen som kan återskapa denna känsla.

Lär dig mer om våra rekommenderade produkter för golv och hitta den perfekta lösningen för ditt golv!

Microcement möbler

Microcement på möbler är en mycket bra och hållbar lösning, framförallt ur ett miljö och hållbarhets perspektiv. När våra krac på återbruk ökar kan en restaurering av ett tråkigt gammalt bord till ett nytt och fräscht microcement bord vara en utmärkt lösning. Möbler är oftast förhållandevis dyra att restaurera då de ofta är lite mindre med mycket vinklar mm. För att göra det till en kostnadseffektiv så väl som miljövänlig lösning krövs det en lite större volym. Oftast görs detta för hotell, restaurang eller andra miljöer där flera möbler kan göras samtidigt. Platsbyggda garderober eller möbler med microcement är mycket snyggt men mycket tidskrävande.

Microcement i badrum

Microcement är ett utmärkt val vid badrumsrenovering eftersom det kan appliceras direkt på kakel, klinker eller plastmatta. Men även om man kan lägga microcement vid en totalrenovering från grunden, kommer inte den ekonomiska fördelen av microcement till sin fulla rätt. Att renovera badrummet med microcement är dock den mest kostnadseffektiva lösningen för att få ett tråkigt badrum att se nytt och fräscht ut igen. För att använda microcement vid badrumsrenovering är det viktigt att det befintliga badrummet är i bra skick om man inte renoverar från grunden. Vilken typ av microcement som passar bäst beror på hur det ska användas, önskat utseende samt vilka krav man har på skötsel.

Utforska våra rekommenderade produkter för badrum och hitta den perfekta lösningen för din badrumsrenovering!

MICROCEMENT AV HÖGSTA KVALITET

MICROCEMENT GÖTEBORG

Microcement är en allt mer populär produkt vid både renovering och nybyggnation. Det används ofta som ersättning för traditionella material som betonggolv, vid badrumsrenoveringar eller stora bänkskivor. Den färdiga ytan ger ett exklusivt utseende som är enkelt att rengöra och underhålla, mycket tack vare avsaknaden av skarvar där smuts kan fastna. Vi är ständigt på jakt efter nya produkter och väljer endast de som vi anser har något speciellt att erbjuda. Våra senaste tillskott i sortimentet, Designcrete och Forcrete, ger oss möjligheten att erbjuda en av de snabbaste och mest användarvänliga microcementerna i Designcrete samt den hårdaste och tåligaste microcementen i Forcrete. 

 

VILKEN CEMENT SKA JAG ANVÄNDA?

Beroende på vilket material man väljer, kan man uppnå allt från en slät yta utan struktur till en grov yta som påminner om grövre puts. Vid applicering av microcement finns möjligheten att skapa betongytor i önskade färger och med flera olika ytbehandlingsmetoder. Resultatet och utseendet påverkas inte bara av valet av material, utan också av hantverkaren, temperatur, fuktighet och andra faktorer. Varje yta blir därmed unik. När microcementen har härdat, får man en hård betongyta med mer eller mindre liv och struktur. 

För att se microcement i Göteborg rekommenderar vi att du kontaktar någon av våra partners och besöker vårt showroom.

Letar du efter en snabb lösning för ett stort projekt? Då är Designcrete det perfekta valet. Detta material appliceras i två lager och mönster skapas med det sista lagret. Efter bara en dag kan ytan lackas och om rätt ytbehandling appliceras kan den beträdas dagen efter. Designcrete ger oftast inte samma typ av mönster och finish som andra appliceringar vilket gör det populärt för stora ytor och butiker. För möbler och mindre ytor med vinklar är svampapplicering ett stort plus. Designcrete är snabb och relativt billig, och om din befintliga yta är slät är detta en ekonomisk lösning.

Vill du istället ha en microcement med hög hårdhet och slitstyrka? Då är Forcrete det självklara valet. Forcrete är epoxibaserad, vilket ger den en otrolig hårdhet och 100% resistans mot vatten. Det tar dock längre tid att applicera eftersom torktiden är längre, vanligtvis 4-6 dagar. Forcrete kan erhållas i olika strukturer och färger, och kan färgas efter valfri RAL-kod. Dess naturliga och obehandlade utseende är en annan fördel, och med Trowel X-finish kan du skapa ytor som liknar polerade betonggolv utan de negativa aspekterna. Forcrete är något dyrare än andra produkter på grund av dess högre materialkostnad och längre appliceringstid.

Vill du ha en högkvalitativ traditionell microcement till ett bra pris? Då är Topciments produkter ett bra val. Med Topciment har du ett brett utbud av strukturer, färger och material, inklusive traditionell microcement och en hybrid av tadelakt och microcement i Nature. Topciment erbjuder även Atlantic för att klä pooler och Classic metall för att skapa rostväggar. Topciment är en favorit bland många av våra partners och ger hög kvalitet till ett bra pris.

 

MICROCEMENT FÖR PROFFS

Designcement erbjuder professionella 2-komponentsprodukter till certifierade hantverkare som har gått kurser med oss eller tillverkarna av våra produkter. Detta säkerställer högsta kvalitet på våra slutresultat. För att undvika handhavande fel är det viktigt att använda rätt produkt och följa korrekt appliceringsteknik. Vi betonar vikten av att visa prover för kunderna för att ge dem en riktig bild av materialet. Vi rekommenderar att man aldrig nöjer sig med ett litet färgprov utan att man alltid visar större prover eller ett showroom för att undvika missförstånd om färg och struktur. Det är också viktigt att välja rätt applicerare och försäkra sig om att man är överens om projektdetaljerna för bästa resultat.

Vi har Sveriges största nätverk av certifierade applicerare, vilket innebär att vi kan genomföra projekt av alla storlekar, både stora och små, med microcement i Göteborg och resten av Sverige. Vi påminner om att att välja den billigaste lösningen ofta kan bli dyrare i längden om man tvingas göra om projektet.

 

 

MICROCEMENT GÖTEBORG – KONTAKTA EN APPLICERARE!

Vi hoppas att vi gett dig användbar information om Microcement. Är du i behov av att komma i kontakt med en applicerare av microcement i Göteborg eller önskar få mer information om microcement, våra tidigare uppdrag i Västra Götalands regionen eller besöka en designcement partner Göteborg? Kontakta oss gärna!

KORT OM GÖTEBORG

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största med 604 829 invånare i tätorten och 1 050 000 invånare i Storgöteborg. Samhället ligger på västkusten vid Göta älvs mynning.

Betong badrum slide pic 2 768x1024 1