MICROCEMENT SKÅNE

Microcement Skåne

Designcement är den ledande leverantören av microcement i Skåne och hela Sverige. Vårt nätverk av certifierade applicerare inkluderar de mest erfarna och framstående företagen inom branschen. Genom vår användarvänliga karta kan du enkelt hitta microcementpartners i hela Skåne, och många av dem utför projekt i hela regionen.

Även om företagen kanske inte är baserade i din närmaste ort, tveka inte att kontakta dem för omfattande hjälp med ditt microcementprojekt. Vi erbjuder även utbildningar för företag runt om i Sverige. När du kontaktar våra certifierade partners i Skåne får du tillgång till prover, priser och möjligheten att besöka vårt showroom i Lund.

Skåne, med sin närhet till det trendiga Köpenhamn, är snabbt på väg att omfamna microcementtrenderna inom design och inredning. Våra produkter, som kommer från samarbete med ledande tillverkare, levereras endast till företag som har genomgått vår noggranna utbildning. För att hitta de bästa produkterna och applicerarna i Skåne, använd vår karta som en resurs.

Hos Designcement finns en microcement som passar alla behov och önskemål. Utforska våra olika produkter under “Våra Produkter“, och få specifik information för olika användningsområden i menyn.

 

Med över 500 utbildade företag är Designcement stolt över att ha Sveriges främsta nätverk av certifierade applicerare. Vårt omfattande nätverk gör det möjligt för oss att hantera projekt i alla storlekar över hela landet. Om du vill veta mer om Designcement eller komma i kontakt med din applicerare av microcement i Skåne, är du välkommen att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina behov inom microcementprojekt.

5 ANLEDNINGAR ATT RENOVERING MED MICROCEMENT!

    1. Renoveringstid: En microcementrenovering tar vanligtvis 5-8 dagar att färdigställa, vilket är betydligt snabbare än en omfattande badrumsrenovering.
    2. Ekonomiskt fördelaktigt: Genom att applicera microcement på befintliga ytor som kakel eller klinker undviker man kostnaderna för rivning och återuppbyggnad från grunden. Detta gör det till ett mycket kostnadseffektivt alternativ.
    3. Miljömedvetenhet: Genom att behålla den befintliga strukturen och lägga till ett nytt lager av microcement istället för att riva ut fullt fungerande material, tar man hänsyn till miljön.
    4. Lätt att underhålla: Microcement skapar en foglös yta som är enkel att rengöra och som inte drar till sig smuts på samma sätt som kakel och klinker där smuts ofta fastnar i fogarna.
    5. Tidlös design: Med microcement kan man skapa ytor med olika strukturer, känslor och färger. Det ger möjlighet att skapa en unik och personlig yta som passar ens hem och personliga stil. Dessutom ger resultatet en tidlös känsla som inte blir omodern med tiden.
Microcement Skåne - Ljust microcement badrum

Vad är Microcement?

Microcement, en innovativ ytbeläggning, har blivit ett populärt val för både hem och kommersiella utrymmen i Skåne. Den unika sammansättningen ger en sömlös och hållbar yta som är idealisk för en mängd olika applikationer, från golv till väggar och köksbänkar. Dess anpassningsförmåga tillåter skapandet av skräddarsydda utseenden med ett brett spektrum av färger och finishar. Microcement är känt för sin vattentäthet och lätta underhåll, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för golv, badrum och kök. Dess utseende och hållbarheten gör microcement till ett föredraget val för designmedvetna individer i Skåne, som söker en modern och funktionell finish på sina ytor.

Notera att alla microcementprodukter skiljer sig åt. Därför rekommenderar Designcement starkt att du besöker ett showroom och ser stora prover innan du påbörjar ditt projekt. Vi uppmuntrar kunder att jämföra våra produkter med andra märken för att fatta rätt beslut. Vi är övertygade om kvaliteten på våra produkter men rekommenderar ändå att du jämför med konkurrenters produkter för att uppleva och bedöma styrkan. 

Läs mer om microcement här! 

Microcement Skåne - Microcement med komod i ek
VS Microcement
microcement badrum briege
Hafström Microcement

Varför välja OSS till ditt nästa microcementprojekt i Skåne?

Med oss får du du inte bara ett material som erbjuder hållbarhet, anpassningsbarhet och estetisk skönhet. Eftersom vi inte låst oss till en tillverkare kan vi erbjuda de bästa produkterna från några av de mest erkända tillverkarna. Vi säljer endast vår microcement till företag som har gått en utbildning med oss, på så vis vet vi att de kan använda dem på bästa sätt. Våra partners leder dig genom processen, från idé till färdigställande, med en produktportfölj som möter de skiftande behoven i ditt unika projekt. 

Oavsett om du siktar på att förnya ett badrum utan större rivningsarbete eller önskar ett enhetligt, elegant golv som förenar ditt hem, erbjuder vi lösningar som kombinerar funktion med stil. Med microcement från Designcement får du friheten att välja bland ett brett färgspektrum och finishar, anpassade för att komplettera just din inredningsstil. Dessutom är våra ytor designade för att vara slitstarka och lätta att underhålla, vilket garanterar en ren och hygienisk miljö. 

Hitta din Microcement applicerare i skåne med oss!

Designcement är det främsta valet när du söker efter en certifierad microcementapplicerare i Skåne och dess omgivningar. Med ett omfattande nätverk av välutbildade företag över hela Sverige är vi redo att ta oss an projekt av varierande omfattning.

För att hitta en applicerare i Skåne, använd antingen vår interaktiva karta eller besök sidan “Hitta applicerare”. Observera att alla applicerare på vår webbplats är aktivt involverade med vår microcement och har genomgått våra certifieringskurser.

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information om microcement, prover eller projekt i Malmö, Skåne eller någon annanstans i Sverige. Vi är här för att erbjuda expertis och pålitlig service för ditt microcementprojekt.

För ett microcementprojekt i Skåne som står ut – Kontakta någon av våra certifierade microcement applicerare idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för din microcementrenovering i Skåne

FRÅGOR? HÖR AV DIG!

Har ni några funderingar eller frågor? Låt oss hjälpa er!

Testa vår enkla prismall!

Kontakta någon av våra partners för en kostnadsfri offertförfrågan. Eller testa vår snabba prisuppskattning nedan!

HUR ANVÄNDS MICROCEMENT?

Microcement i köket 

Microcement är det föredragna valet för köksgolv tack vare dess foglösa och lättskötta yta, vilket gör det idealiskt för detta område. Men att använda microcement på bänkskivor kan vara en dyrare lösning, särskilt för mindre ytor eller om hantverkaren har pågående projekt som kan påverka priset. För längre bänkskivor utan skarvar, kombinerade med ett matchande stänkskydd eller golv, kan det skapa en imponerande visuell effekt.

För att säkerställa högsta möjliga hållbarhet på bänkskivor och stänkskydd rekommenderar vi användning av Forcrete. När det gäller golv fungerar alla våra produkter lika bra. Kontakta oss för att utforska de bästa microcementalternativen för ditt köksprojekt i Skåne och låt oss skapa en imponerande och hållbar yta för dig.

Läs gärna mer om våra rekommenderade produkter för kök!

Microcement på golv 

Utforska fördelarna med att välja microcement vid golvreparationer och skapa imponerande, sömlösa ytor med modern och enhetlig estetik. Våra microcementprodukter erbjuder hållbarhet och lång livslängd, samtidigt som den fogfria ytan är lätt att underhålla.

Vi har ett brett utbud av produkter som passar väl för golvrenoveringar. Era specifika förutsättningar och preferenser kommer att påverka vilken produkt som bäst passar er. För de som söker den karakteristiska känslan av ett polerat betonggolv rekommenderar vi Trowel X från Forcrete – den enda microcementen som kan återge det unika utseendet.

Kontakta oss för att utforska de bästa microcementalternativen för ditt golvrenoveringsprojekt i Skåne. Låt oss skapa en imponerande och hållbar yta som uppfyller era behov och estetiska preferenser.

Lär dig mer om våra rekommenderade produkter för golv och hitta den perfekta lösningen för ditt golv!

Microcement möbler

Utforska fördelarna med att använda microcement på möbler, vilket utgör ett högst fördelaktigt och långvarigt alternativ, särskilt med tanke på miljö och hållbarhet. I en tid då fokus på återanvändning blir allt starkare, kan renoveringen av ett tråkigt, äldre bord till ett nytt och stilrent microcementbord vara en utmärkt lösning.

Möbler är vanligtvis kostsamma att restaurera, främst på grund av deras mindre storlek och invecklade vinklar. För att göra det både kostnadseffektivt och miljövänligt krävs en något större omfattning. Denna metod används ofta inom hotell, restauranger eller andra sammanhang där flera möbler kan återställas samtidigt. Måttanpassade garderober eller möbler med microcement ger en stilren estetik men kan vara mycket tidskrävande att tillverka.

Kontakta oss för att utforska de bästa microcementalternativen för dina möbler i Skåne. Låt oss skapa hållbara och stilrena möbelrenoveringar som passar dina behov och bidrar till en miljövänlig inredning.

Microcement i badrum

Microcement är ett utmärkt alternativ vid badrumsrenoveringar eftersom det kan appliceras direkt på befintliga ytor som kakel, klinker eller plastmatta. Även om det är möjligt att använda microcement vid en fullständig renovering från grunden, uppnår man inte den fulla ekonomiska fördelen med materialet.

Trots detta är en badrumsrenovering med microcement den mest kostnadseffektiva lösningen för att förvandla ett tråkigt badrum till att se nytt och fräscht ut. För att använda microcement vid badrumsrenovering är det viktigt att det befintliga badrummet är i god skick om man inte planerar en total ombyggnad. Valet av microcementtyp bör baseras på hur det kommer användas, önskat utseende samt vilka krav man har på skötsel och underhåll.

Kontakta oss för att utforska de bästa microcementalternativen för din badrumsrenovering i Skåne. Låt oss skapa ett badrum med stil och hållbarhet som passar dina behov och budget.

Utforska våra rekommenderade produkter för badrum och hitta den perfekta lösningen för din badrumsrenovering!

MICROCEMENT AV HÖGSTA KVALITET

Eftertraktat val för Renoverings och nybyggnation!  

Microcement blir alltmer eftertraktat vid renoverings- och byggprojekt, inte minst i Skåne. Microcement ses särskilt som ett alternativ till konventionella material som betonggolv, kakel och klinker. Användningsområdena sträcker sig från badrumsrenoveringar till skarvlösa golv och till och med stora bänkskivor.

Microcementen skapar en exklusiv yta som är både lättskött och underhållsfri, med sin skarvlösa finish som förhindrar smutsansamling. Vi erbjuder en imponerande samling av de främsta varumärkena, vilket möjliggör skapandet av unika betongytor i önskade färger och med olika ytbehandlingar. Beroende på materialval och appliceringsmetod kan du uppnå allt från släta till grova texturer.

Våra produkter är användarvänliga och möjliggör snabb, hållbar applicering. Kontakta oss för att utforska de bästa microcementalternativen för ditt projekt i Skåne och låt oss skapa unika och hållbara ytor som passar dina behov och designvisioner.

Vilken cement ska jag välja?

Valet är väldigt individuellt. Med microcement kan du uppnå allt från släta till texturerade ytor, anpassa efter önskad färg och finish för ett personligt uttryck. Vilken produkt som passar ditt unika projekt kan bara du bestämma, men produkten kommer du kunna hitta hos oss. 

Vi har produkter för alla typer av miljöer, tycke och smak. Forcrete erbjuder en unik möjlighet att skapa naturliga, obehandlade ytor eller polerade betonggolv med exceptionell hårdhet och vattenresistens, anpassningsbara med valfri RAL-kod. Topciments sortiment ger traditionell microcement av hög kvalitet till attraktiva priser, med ett brett utbud av strukturer och färger.

För att se och uppleva dessa produkter, besök våra samarbetspartners showroom i Skåne. Låt oss hjälpa dig att realisera din designvision med microcementens mångsidighet och hållbarhet.

Mer om microcementens användningsområde hittar du i menyn under användningsområde.

MICROCEMENT FÖR PROFFS

Designcement erbjuder professionella 2-komponentsprodukter för microcement applicering till certifierade hantverkare i Skåne och övriga Sverige. Vi har Sveriges största nätverk av certifierade applicerare som säkerställer högsta kvalitet på slutresultatet. För att undvika handhavandefel är det viktigt att använda rätt produkt och följa korrekt appliceringsteknik.

Vi betonar vikten av att visa större prover eller ett showroom för att undvika missförstånd om färg och struktur. För att få bästa resultat rekommenderar vi att välja rätt applicerare och försäkra sig om att man är överens om projektdetaljerna.

Vårt team är redo att hjälpa dig med microcement applicering i Skåne och resten av Sverige. Tänk på att välja rätt företag och material för att undvika problem. Kontakta oss för att få mer information om våra produkter och applicerare.

Premium Microcement från Världsledande Tillverkare: Topciment och Forcrete

Vårt urval av Topciment och Forcrete baseras på deras gemensamma engagemang för innovation, kvalitet och hållbarhet. Genom att välja framstående leverantörer kan vi garantera att våra kunder får tillgång till de bästa microcementprodukterna som uppfyller och överträffar förväntningarna.

Topciment

Topciment är en globalt erkänd tillverkare av microcement, uppskattad för sitt innovativa utbud som erbjuder oöverträffad kvalitet och hållbarhet. Med ett brett spektrum av färger och finishar, anpassar sig deras produkter smidigt till olika designbehov, perfekt för både privata bostäder och affärslokaler.

Forcrete

Forcrete leder utvecklingen med sin robusta microcement, skräddarsydd för tuffa miljöer som badrum och offentliga utrymmen. Deras formel kombinerar estetik med enastående motståndskraft mot slitage och vatten, idealisk för projekt där hållbarhet möter design.

Slutsats: Framtiden inom Microcement 

Designcement är din pålitliga partner för innovativa och hållbara microcementlösningar i Skåne. Vi erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa, anpassningsbara och estetiskt tilltalande microcementprodukter, perfekta för både privata och kommersiella projekt. Genom att inte binda oss till en enda tillverkare kan vi erbjuda det bästa urvalet, möjliggörande för unika designlösningar som speglar individuella stilpreferenser och funktionella behov. Vårt engagemang för innovation och hållbar utveckling driver oss att kontinuerligt förbättra våra produkter, minska miljöpåverkan och svara på framtidens designkrav. Vi samarbetar nära med arkitekter, designers och byggentreprenörer för att utveckla skräddarsydda lösningar som uppfyller och överträffar kundförväntningar. Kontakta oss för att utforska hur microcement kan förvandla ditt utrymme och för att bli en del av nästa generations design i Skåne.

Kort om Skåne

Skåne, Sveriges södra pärla, är ett blomstrande centrum för kreativitet och design. Regionens unika landskap och rika kulturarv inspirerar till innovation inom designvärlden, vilket gör Skåne till en magnet för designers och konstnärer. Med sin mix av tradition och modernitet står Skåne i framkant för designutveckling, och bidrar aktivt till både nationell och internationell designscen.

Microcement Helsingborg - Microcementgolv i mörkgrått med svart kök
NF Snickeri och Betong