[et_pb_section fb_built=”1″ theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” type=”4_4″ theme_builder_area=”post_content”][et_pb_code _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Enklare m2 uträkning - formuläret tar en liten stund att ladda.

Följ stegen för att få ett pris och skapa en offert

Starta

0$

Offerten är skickad till din mail

Rotavdrag

Kan ni nyttja rotavdraget?Du måste välja ett alternativ

Vilken/Vilka ytor vill ni täcka med microcement?

Kryssa i vilka ytor du vill täcka med microcementen


Du måste välja ett alternativ

Storlek

Hur många kvm golv vill ni täcka med microcement.


Hur många kvm vägg vill ni täcka med microcement.


Hur många lpm bänkskiva vill ni täcka med microcement.


Hur många lpm stänkskydd vill ni täcka med microcement.


Hur många trappsteg vill ni täcka med microcement.


Hur många kvm snedtak vill ni täcka med microcement.


Hur många kvm tak vill ni täcka med microcement.
Du måste välja ett alternativ

Underarbete

Vilken typ av underarbete räknar ni med


Du måste välja ett alternativ

Priser

Fyll i vilket pris du vill ta/kvm för de olika ytorna. Ovanför ser ni en uppskattning av vad vi rekommenderar för pris. Tänk på att det är en mall som kan "tänka" fel ibland =) känns det fel, hör av er och fråga.


Fyll i vilket pris ni vill ta /kvm för golvytan, baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på [item-1555_price] /m2. 

Fyll i vilket pris ni vill ta /kvm för golvytan, baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på [item-1555_price] /m2 ink moms. För enkelhetens skull tar de flesta ca 1800kr/m2 ink moms i badrum för både golv och väggytor när hela badrum görs. Mycket vinklar och/eller ett litet badrum så blir priset ca 100-200kr högre/m2, ett stort fyrkantigt badrum blir priset ca 100-200kr lägre /m2. 


Fyll i vilket pris ni vill ta /kvm vägg, baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på [item-1556_price] /m2

Fyll i vilket pris ni vill ta /kvm för väggytan, baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på [item-1556_price] /m2 ink moms. För enkelhetens skull tar de flesta ca 1800kr/m2 ink moms i badrum för både golv och väggytor när hela badrum görs. Mycket vinklar och/eller ett litet badrum så blir priset ca 100-200kr högre/m2, ett stort fyrkantigt badrum blir priset ca 100-200kr lägre /m2. Fyll i vilket pris ni vill ta /lpm för bänkskivan. Att prisa en bänkskiva och små ytor är inte så enkelt. Om man ska göra andra ytor/jobb på samma projekt så kan man lägga sig på mellan 2750-3250kr/lpm ink moms. Om man endast gör en bänkskiva får man räkna med minst 3.5-4 arbetsdagar plus material på de små skivorna. Baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på ca [item-1647_price] /lpm ink moms. Detta ska ses som en ganska grov uppskattning och det uppskattade priset är om ni endast ska göra bänkskivan.


Fyll i vilket pris ni vill ta /lpm för stänkskyddet. Att prisa ett stänkskydd och andra små ytor är inte så enkelt. Om man ska göra andra ytor/jobb på samma projekt så kan man lägga sig på mellan 2250-2750kr/lpm ink moms. Om man endast gör ett stänkskydd får man räkna med minst 3.5-4 arbetsdagar plus material. Baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på ca [item-1650_price] /lpm ink moms. Detta ska ses som en ganska grov uppskattning och det uppskattade priset är om ni endast ska göra stänkskyddet.


Fyll i vilket pris ni vill ta per trappsteg. Att prisa en trappa och andra små ytor är inte alltid så lätt. Om man ska göra andra ytor/jobb på samma projekt så kan man lägga sig på mellan 2500-3000kr/ trappsteg ink moms. Om man endast gör trappan får man räkna med minst 3.5-4 arbetsdagar plus material även för en liten trappa. Baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på ca [item-1674_price] /trappsteg ink moms om ni inte ska göra annat än trappan. Detta ska ses som en grov uppskattning och det uppskattade priset är om ni endast ska göra trappan.


Fyll i vilket pris ni vill ta /kvm för snedtaket, baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på ca [item-1652_price] /m2 ink moms. 


Fyll i vilket pris ni vill ta /kvm för taket, baserat på ert mått rekommenderar vi ett pris på [item-1649_price] /m2 ink moms. Om det endast är några kvm tak i ett badrum när allt annat i badrummet ska göras kan man gå ner lite i pris. Det är när man kommer upp i större takytor som tak börjar bli jobbigt för kroppen. 


Fyll i vilket pris ni vill ta för underarbetet, dvs spackling av fogar, ev flytspackling eller utjämning av andra ojämnheter inför microcementen. De flesta tar ca 300-350kr /m2 ink moms för spackling av fogar i ett badrum. Baserat på de siffrorna och storleken ni angivit blir det då ett pris på mellan [item-1636_price] och [item-1637_price] . Ni kan även skriva 0 här och lägga till kostnaden i kvm priset på ytan om ni tycker att det ser bättre ut i offerten. Lägg märke till att ni här fyller i en totalsumma för underarbetet och inte en kvm kostnad. Då det inte alltid går att sätta en kvm kostnad för underarbetet gör vi på detta viset.
Då ni valt att ytan inte behöver något större underarbete så har vi inget rekommenderat pris. Vet ni att något mindre underarbete ska göras kan ni lägga till den kostnaden här, annars låter ni bara rutan vara. Detta är totalsumman för underarbetet och inte en kvm kostnad.


Här ingår tex spackling av fogar, flytspackling, läggning av fix osv. Detta är total kostnad och INTE /kvm.


Du måste välja ett alternativ

Uträkning rotavdrag

Nedan fyller ni i materialkostnaden för projektet, detta ligger endast till grund för uträkningen av rotavdragetFyll i vad ni beräknar för pris på allt material ink moms. Microcementen ligger på ca 260-270kr /m2 ex moms dvs ca 330kr/m2 ink moms. De flesta tar ca 350kr /m2 i material kostnad om inget större underarbete ska göras. Baserat på storleken på ert projekt kommer materialet till microcementen då kosta från ca [item-1606_price] ink moms. Användning av aquaciment eller proplus som presealer ökar priset med ca 50kr/m2 vardera. Hur mycket materialet till underarbetet kostar beror såklart på hur underlaget ser ut. Spackling av fogar, flytspackling mm. påverkar denna siffran och det är något ni får räkna till själv. Denna siffran används endast för att beräkna kundens rot, siffran läggs alltså inte till på summan på offerten. En högre materialkostnad ger alltså endast kunden mindre rotavdrag och en högre faktura men påverkar inte er vinst. Påslag på materialet här gör alltså inte er vinst högre, det är kvm priserna på de olika ytorna i tidigare steg som påverkar offertens summa och offertens pris.


Ovan ser ni en ungefärlig kostnad för materialet. Fyll i materialkostnaden ni tar
Du måste välja ett alternativ

Hur stor yta ska jämnas ut?

Kakel/klinker och andra underlag måste jämnas ut innan applicering av microcement

Hur stor yta ska appliceras på ojämnt underlagDu måste välja ett alternativ

Offert

Fyll i dina kontaktuppgiftger så skickar vi en offert till dig som du kan ge till kunden


Fyll i dina uppgifter du vill få offerten till din mail. Den skapas i ett annat program, priserna blir enligt nedan men i ett annat format. 

Fyll i kundens uppgifter om du vill få offerten till din mail. Den skapas i ett annat program, priserna blir enligt nedan men i ett annat format. 

Här fyller du i övrig information, så som eventuell kostnad för bil, avfallshantering, extra arbete mm.

Offert

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Totalt pris inklusive moms :
[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]