MICROCEMENT MALMÖ

Microcement Malmö

Designcement är störst på microcement i Malmö. I vårt nätverk av certifierade applicerare har vi de största och mest erfarna företagen. Med hjälp av vår användarvänliga karta kan ni enkelt hitta microcement partners i Malmö och övriga städer i Skåne. Vi erbjuder också utbildningar för företag över hela landet och är ledande i Sverige inom microcement. Genom att kontakta Designcements certifierade partners i Malmö ni hjälp med allt gällande ditt  icrocement projekt. De kan hjälpa er med prover, priser och även visa er vårt showroom i Lund. Ni kan läsa mer om deras olika microcement-produkter under “Våra Produkter” eller hitta specifik information för ens användningsområde i menyn.

Med sin närhetet till trendiga Köpenhamn som är känt för sin design och inredning kommer trenderna även snabbt till Malmö och övriga Skåne. Microcementen med sitt breda urval av intryck, strukturer, färger mm. fick snabbt färste i Köpenhamn och växer nu snabbt även i Malmö. Vi arbetar med de ledande tillverkarna av microcement och säljer endast våra produkter till företag som har gått en kurs med oss. Vill du använda de bästa produkterna och applicerarna i Malmö så hittar ni dem på vår karta.

Vi har utbildat 500 företag runt om i landet, endast de aktiva företagen finns med på vår hemsida. När ett företag väljer produkter ställer de höga krav på produkterna, det är ingen slump att flest då väljer desigcement med sitt breda urval av högkvalitativ microcement. När du väljer hantverkare, välj en med referenser och kunskap inom microcement, det hittar ni hos oss. 

5 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR EN RENOVERING MED MICROCEMENT ÄR ETT SMART VAL:

  1. Tid: En microcementrenovering tar oftast 5-8 dagar att slutföra, det är betydligt kortare tid än en omfattande badrumsrenovering.
  2. Kostnadseffektivt: Genom att applicera microcement på befintliga ytor, till exempel kakel eller klinker, slipper man kostnaderna för rivning och återuppbyggnad från grunden, vilket gör det till ett mycket prisvärt alternativ.
  3. Hållbarhet: Genom att behålla den befintliga strukturen och lägga på ett nytt lager microcement istället för att riva ut och kasta fullt fungerande material, tar man hänsyn till miljön.
  4. Skötsel: Microcement ger en foglös yta som är enkel att sköta och som inte drar åt sig smuts på samma sätt som kakel och klinker där smuts lätt fastnar i fogarna.
  5. Tidlöst: Med microcement kan man skapa ytor med olika strukturer, känslor och färger vilket ger möjlighet att skapa en unik och personlig yta som passar ens hem och personliga stil. Dessutom ger resultatet en tidlös känsla som inte blir omodern med tiden.
Microcement-malmo

Vad är Microcement?

Microcement är ett mycket populärt byggmaterial som finns i olika strukturer, färger och utseenden. Traditionellt består microcement av en kompositbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser och mineralpigment. Olika namn som används för microcement är designcement, microbetong eller microtopping. En fördel med detta material är dess tunna tjocklek på endast 2-3 mm, vilket gör att det inte påverkar konstruktionen och befintliga lister och dörrar.

När du väljer en typ av microcement är det viktigt att tänka på att det inte är ett märke utan ett byggmaterial. Det finns betydande skillnader i utseende, egenskaper och kvalitet mellan olika typer av microcement. Vi hjälper dig gärna att välja rätt typ för dina behov. Därför rekommenderar vi på Designcement starkt att man ser stora prover och gärna ett showroom innan man börjar ett projekt. Vi uppmanar våra kunder att känna och jämföra våra olika microcementer med varandra och även andra märke för att ta rätt beslut. 

Microcement från världsledande tillverkare.

Topciment, en världsledare inom microcement, kända för sitt breda utbud och ständiga innovation. Topciment erbjuder allt från unika färgval till specialanpassade finishar, garanterande hög kvalitet och hållbarhet för ditt projekt.

Forcrete, i framkant av microcementteknologi, har utvecklat en produkt som kombinerar hållbarhet med estetik. Deras formula är speciellt utvecklad för krävande miljöer som offentliga utrymmen och badrum, erbjuder en lösning som inte kompromissar med design.

Läs mer om våra olika microcementprodukter här och boka sedan en tid med en av våra partners för visning av showroom. 

HUR ANVÄNDS MICROCEMENT?

Microcement i köket 

Mikrocement är vanligtvis ett populärt val för köksgolv. Ytan är foglös och lättskött, vilket gör den idealisk för denna typ av yta. Om man väljer att använda mikrocement på bänkskivor kan det dock bli en dyr lösning, särskilt om man har en mindre bänkskiva eller om hantverkaren har andra projekt samtidigt som kan påverka priset. Men om man har en längre bänkskiva utan skarvar och kombinerar den med ett matchande stänkskydd eller golv, kan det skapa en imponerande effekt.

För att uppnå bästa slitstyrka på bänkskivor och stänkskydd rekommenderar vi att använda Forcrete. När det gäller golv fungerar alla våra produkter lika bra.

Läs gärna mer om våra rekommenderade produkter för kök!

Microcement på golv 

Upptäck fördelarna med att använda microcement när det är dags att renovera golvet. Skapa stora skarvlösa ytor som ger ett modernt och enhetligt intryck samtidigt som det är hållbart och har en lång livslängd. Dessutom är den foglösa ytan lätt att rengöra.

Vi erbjuder flera produkter som fungerar bra på golv, men olika förutsättningar och smaker avgör vilken som är den bästa för er. För den som vill ha känslan av ett polerat betonggolv rekommenderar vi Trowel X från Forcrete – den enda microcementen som kan återskapa denna känsla.

Lär dig mer om våra rekommenderade produkter för golv och hitta den perfekta lösningen för ditt golv!

Microcement möbler

Microcement på möbler är en mycket bra och hållbar lösning, framförallt ur ett miljö och hållbarhets perspektiv. När våra krac på återbruk ökar kan en restaurering av ett tråkigt gammalt bord till ett nytt och fräscht microcement bord vara en utmärkt lösning. Möbler är oftast förhållandevis dyra att restaurera då de ofta är lite mindre med mycket vinklar mm. För att göra det till en kostnadseffektiv så väl som miljövänlig lösning krövs det en lite större volym. Oftast görs detta för hotell, restaurang eller andra miljöer där flera möbler kan göras samtidigt. Platsbyggda garderober eller möbler med microcement är mycket snyggt men mycket tidskrävande.

Microcement i badrum

Microcement är ett utmärkt val vid badrumsrenovering eftersom det kan appliceras direkt på kakel, klinker eller plastmatta. Men även om man kan lägga microcement vid en totalrenovering från grunden, kommer inte den ekonomiska fördelen av microcement till sin fulla rätt. Att renovera badrummet med microcement är dock den mest kostnadseffektiva lösningen för att få ett tråkigt badrum att se nytt och fräscht ut igen. För att använda microcement vid badrumsrenovering är det viktigt att det befintliga badrummet är i bra skick om man inte renoverar från grunden. Vilken typ av microcement som passar bäst beror på hur det ska användas, önskat utseende samt vilka krav man har på skötsel.

Utforska våra rekommenderade produkter för badrum och hitta den perfekta lösningen för din badrumsrenovering!

VÅRA CERTIFIERADE PARTNERS

Designcement är det bästa valet för att hitta en certifierad applicerare av microcement i Malmö med omnejd. Vi har ett stort nätverk av utbildade företag över hela Sverige och kan ta på oss projekt av alla storlekar. För att hitta en applicerare i Malmö kan du använda vår karta eller besöka vår “Hitta applicerare” sida. Observera att alla applicerare som listas på vår hemsida är aktiva med vår microcement och har genomgått våra certifieringskurser. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om microcement, provtagning eller projekt i Malmö, Skåne eller övriga Sverige.

FRÅGOR? HÖR AV DIG!

Har ni några funderingar eller frågor? Låt oss hjälpa er!

FRI OFFERTFÖRFRÅG AN

Kontakta någon av våra partners för en kostnadsfri offertförfrågan.
I länken nedan kan du få en snabb prisuppskattning!

MICROCEMENT AV HÖGSTA KVALITET

MICROCEMENT MALMÖ

Microcement blir en allt populärare produkt vid renovering och nybyggnation i Malmö. Det är ett alternativ till traditionella material som betonggolv, kakel och klinker. Cementen används oftare och oftare vid badrumsrenoveringar, skarvlösa golv eller för stora bänkskivor. Microcement ger en exklusiv yta som är lätt att rengöra och underhålla, eftersom den saknar skarvar där smuts kan fastna. Vi erbjuder våra kunder de bästa märkena, som ger möjlighet att skapa unika betongytor i önskade färger och ytbehandlingsmetoder. Beroende på valet av material och appliceringsmetod kan man uppnå allt från släta till grova ytor. Våra produkter är smidiga att använda och ger en snabb och hållbar applicering. 

 

VILKET MATERIAL SKA JAG ANVÄNDA?

Det är inte så lätt att veta vilket märke eller produkt man ska välja, vi ska försöka förklara lite kort om de olika alternativen nedan. Vill du inte läsa mer men vill utförska alla möjligheterna med microcement rekommenderar vi er att kontakta en av våra microcement företag i Malmö regionen. De kan hjälpa er framåt med prover, priser, showroom mm. låt dem skapa unika ytor för ditt hem eller företag. 

Beroende på vilket material du väljer kan du uppnå allt från en slät yta till en grov yta med struktur. Vid applicering av microcement kan du också välja önskad färg och ytbehandlingsmetod för att skapa din drömyta. Resultatet påverkas av flera faktorer, inklusive hantverkarens kompetens, temperatur och fuktighet. 

För en microcement med högsta möjliga hårdhet och resistans mot vatten och övrigt slitage, välj Forcrete. Forcrete är ger en naturlig och obehandlad yta som kan färgas efter valfri RAL-kod. Med Trowel X från Forcrete kan du skapa känslan av en mer obehandlad yta samt en polerad betongyta, något som ingen annan microcement kan erbjuda. 

Topciments produkter är ett bra val för högkvalitativ traditionell microcement till ett bra pris. Topciment erbjuder ett brett utbud av strukturer, färger och material, inklusive microcement/tadelakt hybriden i Nature.

Vill du se dessa produkter i Malmö eller övriga Skåne, kontakta någon av våra partners och besök vårt eller deras showroom.

 

MICROCEMENT FÖR PROFFS

Designcement erbjuder professionella 2-komponentsprodukter för microcement applicering till certifierade hantverkare i Malmö och övriga Sverige. Vi har Sveriges största nätverk av certifierade applicerare som säkerställer högsta kvalitet på slutresultatet. För att undvika handhavandefel är det viktigt att använda rätt produkt och följa korrekt appliceringsteknik.

Vi betonar vikten av att visa större prover eller ett showroom för att undvika missförstånd om färg och struktur. För att få bästa resultat rekommenderar vi att välja rätt applicerare och försäkra sig om att man är överens om projektdetaljerna.

Vårt team är redo att hjälpa dig med microcement applicering i Malmö och resten av Sverige. Tänk på att välja rätt företag och material för att undvika problem. Kontakta oss för att få mer information om våra produkter och applicerare.

KORT OM MALMÖ

Malmö är Sveriges tredje största tätort och Nordens sjätte största med 316 588  invånare i tätorten. Malmö är centrum för kultur, innovativ arkitetktur och en livlig soical atmosfär. Tillsammans med bland annat Köpenhamn ingår Malmö i Öresundsregionen med närmare 4 miljoner invånare. 

Betong badrum slide pic 2 768x1024 1