MICROCEMENT GÄVLE

MICROCEMENT GÄVLE

Söker du efter Microcement i Gävle? Bra, då har du kommit helt rätt!

Designcement applicerar, distribuerar och utbildar företag inom microcement i Gävle, Gävleborg och över hela Sverige. Microcement är en kompositbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment. Andra benämningar för materialet är designcement, microbetong eller microtopping. Eftersom vårt material bara är 2-3 mm tjockt påverkas inte strukturen och befintliga lister och dörrar av vikt eller tjocklek.

Med våra över tvåhundra utbildade företag har vi på Designcement Sveriges främsta nätverk av certifierade applicerare. Våra möjligheter att ta på oss projekt i alla storlekar och över hela landet är därför stora. Ta gärna kontakt med oss för att veta mer om Designcement eller för att nå din applicerare av microcement i Gävle.

Hur används microcement?

Microcement i köket 

Perfekt för användning på större bänkskivor, inga skarvar ger en modern look. Microcement kan med fördel även användas som stänkskydd, den foglösa ytan gör den lätt att rengöra.

Microcement på möbler

Bygg platsbyggda garderober eller möbler med microcement och ge dina möbler en modern och stilren look.

Microcement på golv 

Många väljer att använda microcement när det är dags att renovera golvet. Med microcement kan ni skapa stora skarvlösa ytor som ger ett modernt enhetligt intryck. Microcement är dessutom hållbart, lätt att rengöra i och med den foglösa ytan och har dessutom en lång livslängd.

Microcement i badrum

Microcement kan appliceras direkt på befintligt kakel eller plastmatta i badrummet, därför är microcement inte bara ett bra utan ett självklart val för dig som vill ett nytt och välvårdat ytskikt. Genom att inte riva ut ditt badrum är det även ett hållbart alternativ för miljön.

FRÅGOR? HÖR AV DIG!

Har ni några funderingar eller frågor? Låt oss hjälpa er!

FRI OFFERTFÖRFRÅG AN

Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan.
Vi på Designcement hjälper dig!

MICROCEMENT AV HÖGSTA KVALITET

MICROCEMENT GÄVLE

Microcement blir allt mer populärt, framförallt när vi tittar på nybyggnationer. Det används då istället för exempelvis betonggolv, vid badrumsrenovering eller på stora foglösa bänkskivor. Den färdiga ytan får ett exklusivt utseende som är lätt att göra rent och underhålla eftersom den inte har några skarvar där orenlighet och smuts kan fästa sig.

 

VILKET MATERIAL SKA JAG ANVÄNDA?

Beroende på vilket material du väljer kan du få allt från en slät yta utan struktur till en grov yta som påminner om grövre puts (texturerna). Vid applicering av microcement kan vi skapa betongytor enligt önskade färger och flera olika ytbehandlingsmetoder. Materialets livslängd beror inte bara på materialvalet utan också på hantverkaren, temperatur, fuktighet etc. Med andra ord blir alla ytor unika och när microcement hårdnar blir det en hård betongyta med mer eller mindre liv och struktur.

Våra professionella 2-komponents produkter säljs enbart till certifierade hantverkare som har gått kurser hos oss och därför vet hur man applicerar vår microcement. På detta sätt kommer vi att göra vårt bästa för att hantverkarna som arbetar med oss tillfredsställer alla våra kunder. Tillsammans med 200 företag har vi på Designcement Sveriges största nätverk av certifierade applicerare och genomför stora som små projekt med microcement i Gävle och resten av Sverige.

Vår rekommendation är att man alltid använder någon av våra certifierade partners av microcement i Gävle för bästa resultat. Vill man göra jobbet själv har vi utvecklat en färdigblandad microcement, Designcrete. Designcrete är skapad för att man som händig privatperson eller hantverkare utan utbildning ska kunna nå ett bra resultat. Den kan fås färdigblandad eller blandas själv efter recept, ni kan även skapa er egen unika färg.

 VÅRA PRODUKTER:

  • Microbase används alltid som basprodukt, materialets styrka ligger i själva microbasen. Om du vill ha en grövre struktur kan du också använda en microbase som slutprodukt. Kornstorleken på microbasen är 0,4-0,6 mm. Grövre kornstorlek = mindre liv men mer struktur i produkten.
  • Microdeck kan användas på golv, väggar etc. Microdeck ger en mycket hållbar betongyta. Microdeck är den microcementen vi rekommenderar att använda på golv som utsätts för hårt slitage. Ytan blir slät med med en medium struktur.
  • Microfino är främst en väggprodukt, men den kan också användas på golv. Produkten är gjord av högklassigt cement och läggs mycket tunt. Ytan blir helt slät utan några porer. Med microfinon får man ofta ett livligare mönster än med microdeck, vi kan även “bränna” materialet vilket ser ut som glättad betong.
  • Microstone är utvecklad för utomhusbruk, med sin grova struktur ger den ett automatiskt halkskydd. Inomhus bör den endast användas på väggarna då dess grova struktur gör den sämre att rengöra på golv.
  • Aquaciment används i bastu, simbassänger och ej isolerad källare. Produkten tål fukt bättre och är dessutom motståndskraftigt mot salt och klor i vattnet.
  • Designcrete är utvecklad för diy/gör det själv, det vill säga för att man som händig ska kunna nå fina resultat på egen hand. Designcrete armeras inte, kommer färdigblandad, är mer förlåtande mot felaktig appliceringsteknik. Även en del av våra certifierade proffs föredrar denna produkten.


MICROCEMENT GÄVLE – KONTAKTA EN APPLICERARE!

Vi hoppas att vi gett dig användbar information om Microcement. Är du i behov av att komma i kontakt med en applicerare av microcement i Gävle eller önskar få mer information om microcement, våra tidigare uppdrag i Gävleborg eller besöka Designcement Gävle? Kontakta oss gärna!

KORT OM GÄVLE

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 14:e största, Norrlands näst största samt Gävleborgs läns största ort med 74 884 invånare.

Betong badrum slide pic 2 768x1024 1