ELITE METAL

ELITE METAL

Elite Metall är vårt serie av metallic- och glittereffekt färger. En mycket exklusiv och mångsidig produkt som erbjuder en mängd olika dekorativa effekter för golv, väggar, både inomhus och utomhus. Tack vare sin optimala vidhäftning kan Elite kan appliceras direkt på målade ytor som en enkel dekorativ lösning.

Beroende på vald appliceringsmetod kan man skapa allt från lite mer homogena till väldigt livliga ytor med en stark visuell kontrast uppnås. Genomskinliga effekter och färgförsämringar är en av de obegränsade kombinationerna som Elite erbjuder proffsen.

 

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Golv, väggar, badrum, kök, bänkskivor, tvättställ, möbler, inomhus, utomhus, vertikala och horisontella ytor. 

ELITE METALL GLAZE

Elite Glaze är en del av kollektionen med färdiga metalliceffekter. Med den höga glansen i Elite Glaze kan man skapa unika atmosfärer i varje rum. 

Elite Glaze-serien: Aluminium 054, Guld 063, Koppar 063, Kopparröd 063 och Silvervit 500.

Elite-Metal-Guld

Elite Metal Guld

Elite-Metal-Silver

Elite Metal Silver

Elite-Metal-Aluminium

Elite Metal Aluminium

Elite-Metal-Koppar

Elite Metal Koppar

Elite-Metal-Röd-Koppar

Elite Metal Röd Koppar

ELITE METALL GLITTER

Elite Glitter är en del av kollektionen med färdiga glittrande metalliceffekter. Med glittret i Elite Glitter kan vi skapa skimrande ytor som verkligen drar blickarna till sig. 

Elitte Glitter-serien: Guld glitter , Silver glitter och Brons glitter

Elite-Metall-Guld-Glitter

Guld glitter

Arcocem Metal Silver 500 Llana

Silver glitter

Elite-metall-brons-glitter

Brons glitter

VANLIGA FRÅGOR OM ELITE METAL

Elite kan appliceras på golv, väggar, badrum, inom- och utomhus. Det finns alltså inga begränsningar utöver i pooler. Man kan dessutom använda Elite produkterna direkt på en målad yta om man vill det. Vi rekommenderar då en svart bakgrund för att få en bra kontrast.