PURE METAL

PURE METAL

Pure Metal är en två-komponents metallic produkt med otroliga möjligheter. Då den innehåller en mycket hög procent metall kan vi skapa en mycket naturlig metallfinish. Dess uppbyggnad gör det möjligt att skapa mer texturerer och mönster än med traditionella metallic färger.

Pure metall kan tillskillnad från våra andra metallicprodukter både poleras och oxideras. Med textur, mönster, polering och oxidering är möjligheterna nästintill oändliga. Låt fantasin flöda

Pure Metals dekorativa möjligheter är oändliga. Innomhus, utomhus, golv, vägg mm.

Pure Metal finns i: Iridium, brons, aluminium, mässing och koppar.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Golv, väggar, badrum, kök, bänkskivor, tvättställ, möbler, inomhus, utomhus, vertikala och horisontella ytor.

Before After Pure Mettal Iridium scaledPure Mettal Iridium AO

Iridium

PURE METAL IRIDIUM

Iridium är ett material som en gång förknippades med handgjorda dekorationer med rustika inslag. Till utseendet blir den som oxiderad orange/brun i tonen och påminner  mycket om rostad järn. Pure Metal Iridium passar perfekt in i såväl rustika som moderna miljöer som vill förmedla en rå, industriell känsla.

Pure Mettal Aluminium

Aluminium

PURE METAL ALUMINIUM

Aluminium måste anses vara en av de mest mångsidiga metallerna. Med en sin industriella karaktär kombineras vår Pure Metal Aluminum ofta med material som trä eller tegel. 

Before After Pure Mettal Copper 1Pure Mettal Copper AO

Iridium

PURE METAL KOPPAR

Koppar är ett material som kan lätt kombineras med en mängd olika material. Pure Metal koppar är en metallisk beklädnad som är perfekt för att uppnå en naturligt industriell och rustik känsla.

Before After Pure Mettal Bronce MatePure Mettal Bronze AO

Iridium

PURE METAL BRONS

Brons är en legering av tenn och koppar som ger en speciell touch till appliceringen av Pure metal. Denna metalliska beläggning är idealisk för rustika, industriella och miljöer. Vid oxidering får bronsen en blåaktig ton, något mörkare än tonen i oxiderad koppar.

Before After Pure Mettal BrassPure Mettal Brass AO

Iridium

PURE METAL MÄSSING

Polerad mässing ger en elegant, exklusiv känsla med det lilla extra. Med Pure metal mässing bör poleras för att få ut det mesta av produkten. Om den oxideras kommer den få en turkos/blå ton.

VANLIGA FRÅGOR OM PURE METAL MICROCEMENT

KAN MAN LÄGGA PURE METALL PÅ GOLV?

Det går bra att lätta pure metal på golv i hemmiljö. I offentliga miljöer rekommenderar vi inte pure metal på golv.