PRISER

Microcement priser 

 

VAD KOSTAR MICROCEMENT?

Priset på microcement varierar mycket beroende på storlek och vilken yta det är på. Eftersom man kan använda större slipmaskiner på de stora golven är prisskillnaden på golv större än på väggar. En liten yta på endast några få kvadrat är alltid svår att prissätta. Appliceraren måste ta saker som torktider mm i åtanke vilket gör att det blir mycket dötid som är svår att göra annat på. Därför blir priset på mycket små ytor ofta högre än kunden räknar med.

Samtliga priser nedan är efter rotavdrag

Priset per kvadratmeter på golv ligger på mellan 890kr -1590kr/m2 inkl. moms och efter rot avdrag. Priset vi ger är alltid applicerat och klart, från start till mål. Samtliga priser nedan är efter rotavdrag.

890kr/m2 motsvarar då ett stort slätt golv på över 100m2 och 1590kr/m2 motsvarar en liten yta.

På vägg förändras inte priserna avsevärt beroende på storlek, detta då man inte kan effektivisera appliceringen på vägg lika mycket som på golv. Priserna på vägg ligger på 1290kr-1490kr/m2 beroende på storlek.

För bänkskivor, bord, trappor, tak, stenciljobb mm. krävs ett annat detaljarbete och mindre verktyg, därför blir även priserna högre. Ytterhörn, golv där det ej ska finnas lister, nischer mm. är annat som påverkar priset.

På grund av torktiderna tar ett jobb tar aldrig mindre än 4 dagar, oavsett hur liten ytan är.

 
 

 

OFFERT PÅ ETT PAR MINUTER!

Fyll i storleken på ytorna du vill täcka med microcement. Om ett par minuter får du din offert.

Starta

0$

Tack för din förfrågan, du får ett prisförslag inom några minuter.

Rotavdrag

Kan ni nyttja rotavdraget?Du måste välja ett alternativ

Nästa

Vilken/Vilka ytor vill ni täcka med microcement?

Kryssa i vilka ytor du vill täcka med microcementen
Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor yta vill ni täcka med microcement?

Hur många kvm golv vill ni täcka med microcement.

Hur många kvm vägg vill ni täcka med microcement.

Hur många lpm bänkskiva vill ni täcka med microcement.


Hur många lpm stänkskydd vill ni täcka med microcement.

Hur många kvm snedtak vill ni täcka med microcement.

Hur många kvm tak vill ni täcka med microcement.

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Hur stor är bänkskivan ni vill täcka med microcement?

Bänkskivor kräver mycket detaljarbete. Detta tillsammans med oeffektiva torktider på små ytor gör att microcement på bänkskivor inte är en billig lösning.

Hur många lpm bänkskiva vill ni täcka med microcement.

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Kakel/Klinker/Tätskikt?

Fyll i hur stor del av ytan som är täckt av kakel/klinker/tätskikt när vi kommer. Endast det man ser, alltså ytskiktet. Att det är tätskikt bakom nuvarande kakel/klinker ska alltså inte räknas med.

Om annat underlag, lämna bara rutan tom.

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Övriga tillägg

Dessa saker tar extra lång tid att applicera på, och därför är det en extra kostnad.

Hur många ytterhörn (vägg) ska vi applicera på?


Hur många nischer/inbyggda hyllor ska kläs?


Om ni inte ska ha några lister blir det ett extrajobb för oss jämfört med om ni ska ha lister. I badrum är det aldrig lister och därför ska detta inte räknas till i badrum.


Lpm sockel som ska kläs, väldigt tidskrävande att klä socklar.

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Små ytor

Då din yta inte är så stor kan offertmallen vara missvisande. Microcementen appliceras i flera lager, torktiderna gör då att man får mycket "väntetider" på små ytor. Dessa tider är oftast "bara" på en timme eller 2, men för korta för att påbörja ett annat jobb om det inte är i direkt närhet vilket är omöjligt att veta i detta stadiet. 

På en större yta har materialet oftast torkat där man började applicera när ytan är klar, då kan man fortsätta med lager 2 direkt. Därför blir priset lägre på större ytor, och väldigt mycket lägre på stora golvytor där vi kan använda en golvslip.

På nästa steg kan ni fylla i kontaktuppgifterna så skickar vi offerten till er, i mailet finns även kontaktuppgifter dit ni kan skicka eventuella frågor.

Mvh /Tomas

Du måste välja ett alternativ

Nästa

Pris

Summary

Beskrivning Information Mängd Pris
Rabatt:
Totalt pris inklusive moms :

Skicka offert

 

 

GOLV

Priset per kvadratmeter på golv ligger på mellan 900kr -1700kr/m2 inkl. moms, efter rot avdrag. Priset är baserat på att ytan är jämn och redo för microcementen. Vid applicering på små ytor kan priserna ligga högre än ovan.

BADRUM

Priset per kvadratmeter i badrum varierar som allt annat beroende på hur det är utformat. Ett bra riktpris är 1400-1600kr/m2 inkl. moms och efter rot avdrag. Priset är baserat på att ytan är jämn och redo för microcementen. Vid applicering i badrum tillkommer oftast förarbete för borttagning av silikon/spackling av fogar, detta görs oftast på löpande kostnad. Vid applicering på små ytor kan priserna ligga högre än ovan.

BÄNKSKIVOR, MÖBLER MM.

För bänkskivor, bord, trappor, tak, stenciljobb mm. krävs ett annat detaljarbete och mindre verktyg, därför blir även priserna högre. Ytterhörn, golv där det ej ska finnas lister, nischer mm. är annat som påverkar priset.På grund av torktiderna tar ett jobb tar aldrig mindre än 3,5 dagar, oavsett hur liten ytan är.

VÄGG

Priset per kvadratmeter på vägg ligger på mellan 1200-1600kr/m2 inkl. moms och efter rot avdrag. Priset är baserat på att ytan är jämn och redo för microcementen. Vid applicering på små ytor kan priserna ligga högre än ovan.

Offertförfrågan

Vill du ha ett prisförslag på ditt projekt? Testa gärna vår offertmall för att få ett ungefärligt pris direkt.

Vill du ha ett mer exakt pris eller komma i kontakt med någon av våra certifierade applicerare? Fyll då i formuläret nedan, skicka gärna med mått och någon bild för att påskynda processen.

 

 

För att kunna hjälpa dig att komma i kontakt med en partner på din ort
För vanliga frågor, använd gärna chatten. Mer information om ert projekt gör det lättare och snabbare för oss att hjälpa er
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Lägg till bild, ritningar eller andra dokument om det finns

Vadmöllevägen 19 | 244 91 Kävlinge, Sweden | Tel: 010-3447470 | info@designcement.se
© Copyright 2019 Design Cement Concrete Ideas. All Rights Reserved. En hemsida av Capace Media.