Microcement bänkskiva

Offert på 2 minuter - Tryck här!

Varför välja en köksbänk gjord av microcement?

Estetik: Microcement ger en smidig, sömlös och minimalistisk yta som passar väl in i moderna och samtida köksdesigner. Dessutom kan du anpassa färgen och strukturen på microcementet för att matcha dina önskemål och skapa en unik och mer personlig bänkskiva.

Hållbarhet: Microcement är mycket slitstarkt och motståndskraftigt mot repor och slitage, vilket är viktigt i ett kök där en bänkskiva utsätts för mycket användning. Dess höga vidhäftningsförmåga minskar också risken för sprickor och flisning, vilket bidrar till en lång livslängd för köksbänken.

Vattenbeständighet: Microcement är vattenavvisande, vilket gör det lämpligt för användning i kök där ytor ofta utsätts för vätskor. Det hjälper till att förhindra att vatten tränger igenom ytan, vilket kan orsaka skador eller mögelväxt.

Hygien: Den sömlösa ytan på en microcement bänkskiva innebär att det inte finns några fogar där smuts och bakterier kan samlas. Detta gör det lättare att hålla arbetsytan ren och hygienisk, vilket är viktigt i ett kök.

Underhåll: En microcement bänkskiva kräver inte så mycket underhåll och är relativt enkelt att rengöra. Regelbunden torkning med en fuktig trasa och användning av milda rengöringsmedel är allt som krävs för att hålla ytan ren och i gott skick.

Anpassningsbarhet: Microcement går att lägga på befintliga bänkskivor av olika material, vilket gör det till en flexibel och mer kostnadseffektiv lösning för att uppgradera köket utan att behöva byta ut hela bänkskivan.

Microcement – ett modernt och hållbart material

Microcement är ett modernt och hållbart material som har blivit alltmer populärt inom inredning, design och byggbranschen. Det är en cementbaserad beläggning som kombinerar cement, finkorniga aggregat, polymerer, pigment och tillsatser för att skapa en tunn, men även mycket slitstark yta. Microcement är både funktionellt och estetiskt tilltalande och har en rad fördelar som gör det till ett utmärkt val för olika typer av projekt som t.ex. din bänkskiva eller ditt stänkskydd.

Skillnaden på betong och Microcement

Betong och microcement är cementbaserade material, men deras egenskaper och användningsområden skiljer sig åt. Betong, en blandning av cement, ballastmaterial och vatten, används för att bygga tunga konstruktioner som fundament, pelare och väggar.

Microcement är däremot en tunn beläggning bestående av cement, finkorniga aggregat, polymerer och tillsatser. Det är flexibelt och estetiskt tilltalande, vilket gör det lämpligt för dekorativa ändamål som bänkskiva, golv och väggar.

Applicering av betong kräver formsättning, armering och härdning, vilket kan vara tidskrävande och komplicerat. Microcement appliceras i tunna lager och torkar snabbare, vilket minskar installationstiden och gör det enklare att arbeta med.

Betong och microcement är olika material som passar olika syften. Betong används för tunga konstruktioner, medan microcement är ett flexibelt, estetiskt material som passar för dekorativa och funktionella ändamål som exempelvis en bänkskiva.

Vänd dig till Designcement för professionell hjälp

Designcement har ett erfaret team av yrkesverksamma partners som är specialiserade på att skapa sömlösa, snygga och personliga bänkskivor. Vi erbjuder en mängd färger och strukturer som anpassas efter dina önskemål och behov.

Kontakta Designcement idag för att diskutera ditt projekt och upptäck hur vår expertis inom microcement kommer förvandla din bänkskiva till ett designverk.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en bänkskiva av Microcement?

Kostnaden för en microcement bänkskiva varierar beroende på storlek, färg och ytbehandling. Generellt sett är microcement bänkskivor mycket mer prisvärda än exempelvis granit, marmor eller kvarts. Kontakta oss för en offert som är anpassad efter dina specifika behov.

Kan man lägga Microcement själv?

Det är möjligt att lägga microcement själv, men det kräver en viss erfarenhet och kunskap om materialet och dess applicering. Vi rekommenderar att du anlitar en professionell firma för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och att du får bästa möjliga resultat.

Hur hållbart är Microcement?

Microcement är ett mycket hållbart, står emot dagligt slitage samt är lätt att underhålla. Det är även miljövänligt, eftersom det kräver mindre resurser att producera än många andra bänkskivematerial.

Är Microcement vattentätt?

Ja, microcement är vattentätt och motståndskraftigt mot fukt, vilket gör det till ett utmärkt val för din nya bänkskiva. Det är viktigt att microcementen appliceras korrekt och att en lämplig ytbehandling används för att säkerställa bästa möjliga vattentäthet.

Vad fäster Microcement på?

Microcement fäster på en mängd olika underlag, inklusive betong, trä, kakel, gips, sten och befintliga bänkskivor. Det är en mycket anpassningsbar beläggning som kan användas på många ytor.

designcement 100x100 1

Höstbruksvägen 12d | 226 60 Lund, Sweden | Tel: 010-3447470 | info@designcement.se
© Copyright 2022 Design Cement Concrete Ideas. All Rights Reserved. Org nr: 559159-1952 .
Köpvillkor
Integritetspolicy

En hemsida driftad av Head of Search