Färdiga MICROCEMENT paket I OLIKA STORLEKAR

Här kan du köpa färdiga paket i önskad färg och struktur, paketen finns i flera olika storlekar.

Få en bild hur färgen ser ut i våra färdiga miljöer eller ta en bild på din yta och testa där.

AppliceringsGuider

youtube hittar ni instruktionsvideon för Designcrete. I videon går vi igenom alla stegen för hur du ska lyckas med ditt projekt. 

Videon visar appliceringen på en bänkskiva. Appliceringen görs på samma vis på andra ytor och de flesta tipsen är därför användbara även på andra ytor. 

 

YouTube player
Microcement golv mellangra betong45 scaled

Färdiga Microcement paket

Att köpa microcement och starta med sitt microcement projekt kan ofta upplevas som svårt. Vilken cement ska man välja, vilka verktyg behöver man, är det svårt att applicera? Med våra färdiga paket gör vi det enklare för dig att både köpa och applicera.

SMARTA DESIGNCRETE

Designcrete är en Skandinavisk microcement i pulverform. Den kommer färdigpigmenterad, tillsätt endast vatten, rör om och börja applicera. Dess unika formel gör att man kan lägga den mycket tunt, den kan oftast rollas på i 1-2 lager innan man skapar liv i materialet med en svamp eller spackel på sista lagret. Detta sparar både tid och pengar. Mer information om Designcrete, dess unika egenskaper, färger, strukturer mm. hittar ni här Designcrete – Skandinavisk microcement av högsta kvalitet

 

designcement 100x100 1

Höstbruksvägen 12d | 226 60 Lund, Sweden | Tel: 010-3447470 | info@designcement.se
© Copyright 2022 Design Cement Concrete Ideas. All Rights Reserved. Org nr: 559159-1952 .
Köpvillkor
Integritetspolicy

En hemsida driftad av Head of Search